Marknadsföring, videoredigering, förpackningsdesign och print
A girl wearing black tights with stripes on
SS24 lanseringen är en hyllning till våren och ljuset. Inför lanseringen tog jag bland annat fram stilla och rörliga annonser till META och Google. Även en annons till Youtube togs fram som visas ovan.
2024 var vi med på CIFF i Köpenhamn. Jag tog fram små kort som hängdes ihop tillsammans med produkterna för att visa hur produkterna ser ut på och hur de kan stylas. Även en större poster togs fram.
Jag tog fram en annons till Elles mars 2024 upplaga nummer 3 och oktober 2023 upplaga nummer 10. 
Till AW23 och SS24 tog jag fram förpackningarna. Jag tog först fram ett proof print på förpackningsbilderna i olika ljus för att se vilken bild som skulle framhäva produkten bäst i tryck. Jag valde bilden till baksidan för att lyfta fram produktens mönster och/eller textur. Detta är viktigt eftersom man inte kan se produkten i butik om de inte har prover. Jag uppdaterade även informationen och säkerställde placeringen av alla element.
Under min tid på Swedish Stockings tog jag utöver digitala annonser och förpackningar som ovan även fram utomhusannonser till lanseringen av de olika kampanjerna. Annonserna gick på Åhlens och SS23 kampanjen gick även på JCDecaux-skärmar i Stockholm.

You may also like

Back to Top